Ravitalli Rattonen

Kasvatus

Kasvatamme Rattosessa rotumääritelmän mukaisia, raviradoille sopivia, terveitä ja lahjakkaita yksilöitä. Kasvatuksemme perustuu pikemminkin laatuun kuin määrään. Meiltä löytyy kasvatteja roduista suomenhevonen ja amerikanravuri. Kasvattimme tunnistaa etuliitteestä Rattosen tai takaliitteestä RAT. Kaikki orimme ovat siitoskäytössä ulkopuolisille tammoille riippumatta siitä, kilpaileeko ori vielä vai ei. Kysy siis rohkeasti!

Kasvattien myynti ja tilausvarsa

Myymme kasvattimme aktiivisiin ja pitkäaikaisiin kotiin, ravi- ja siitoskäyttöön. Joissain harvoissa tapauksisa voidaan myös sopia hevosen menevän ratsastuskäyttöön. Kasvattia ei tule myydä eteenpäin, jos siitä päättää luopua, vaan se tulee palauttaa meille. Meillä on myös oikeus ottaa kasvattimme takaisin, jos koemme sen olevan vain tyhjänpanttina tai omistaja katoaa lopullisesti. Omistajalle kuitenkin laitetaan viestiä ja on mahdollista anoa koeaikaa, jolloin hevosen sivuilla tulisi tapahtua. Tästä sovitaan sitten sähköpostitse lisää.

Kasvatin perustietoja ei saa muuttaa, mutta orin saa halutessaan ruunata ilman lupaa. Tällöin hevoselta pitää olla muutama pakaste, ellei sukua ole jatkettu jo vähintään kahdella varsalla. Tästäkin voidaan sopia tarkemmin sähköpostitse, ellei pysty toteuttamaan. Kasvattajaksi tulee merkitä Ravitalli Rattonen, linkin kera. Myös tilausvarsat on mahdollisia, joten lähetä ihmeessä sähköpostia asiasta Dimmalle tähän osoitteeseen.

Suomenhevoskasvatit

14.10.2016 tamma Rattosen Rassiina i. Halleluuja e. Innosentti Duán Stable
16.12.2017 ori Rattosen Viheliäinen i. Vihtiläinen e. Hennatin jää kotiin
24.01.2018 tamma Rattosen Ilo-Veto i. E.K. Veto e. Innosentti jää kotiin
28.02.2022 ori/tamma Rattosen H**** i. Halleluuja e. Hennatin Myynnissä

Amerikanravurikasvatit

09.10.2016 ori Quousic RAT i. Global Icon e. Wiggle Wiggle Duán Stable
19.11.2017 tamma Whistle RAT i. Hello Venus e. Wiggle Wiggle jää kotiin
12.01.2018 ori Pop'n'Roll RAT i. Popcast e. Stellar jää kotiin
13.02.2018 ori Hickory RAT i. Hector Wix e. Pompeji Leenu (VRL-14490)
01.04.2022 ori/tamma ***** RAT i. Hello Venus e. Pompeji MyynnissäRattonen on virtuaalitalli
{title}
{menu}
{content}
{footer}